Tarieven

Tarieven echo’s

De combinatietest is niet opgenomen in de basisverzekering. Voor dit onderzoek vragen wij U, als u geen medische indicatie heeft, voorafgaand aan het onderzoek per pin te betalen. Overleg met uw zorgverzekeraar of U deze vergoed krijgt.

Combinatietest bij eenling en eerste kind van meerling€ 180,12
Combinatietest bij elk volgend kind van meerling€ 108,74

De 20 weken-echo is opgenomen in de basisverzekering. Deze wordt dus altijd door Uw verzekering vergoed, maar in een aantal gevallen wordt deze niet rechtstreeks aan ons uitbetaald. Wij vragen U in dat geval, om in het centrum voorafgaand aan de echo per pin te betalen.. U kunt de rekening vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar.

SEO€ 157,03

Ook de groeiecho, de placentalokalisatie en de liggingsecho  worden vergoed door de zorgverzekeraar. Hiervoor geldt, wat de betaling betreft, hetzelfde als voor het structureel echoscopisch onderzoek.

Specifieke diagnose echo groei€ 38,92
Specifieke diagnose echo ligging  € 38,92
Specifieke diagnose echo placenta controle € 38,92

Bij verhindering dient U de afspraak af te zeggen.
Bij afzegging binnen 24 uur vóór de gemaakte afspraak of niet afzeggen, rekenen we €25,-. Deze kosten moet u zelf betalen en kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

 

Wij zijn genoodzaakt € 25,00 in rekening te brengen voor afspraken die korter dan 24 uur van te voren afgezegd worden of voor afspraken die niet worden nagekomen.