Afspraak maken en bereikbaarheid

Afspraak maken en bereikbaarheid

Na verwijzing door uw verloskundige kunt u bij ons terecht. U krijgt voor alle onderzoeken een verwijsbrief van de verloskundige. We verzoeken deze verwijsbrief mee te nemen naar de afspraak.
U kunt zelf een afspraak maken door te bellen of door onderstaand formulier in te vullen.

Onze assistente belt u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 1 week terug, om een afspraak te maken. Mocht er onverhoopt geen contact worden opgenomen, wilt u ons dan bellen: 077-303 1920.
Het is prettig wanneer u tijdig belt voor een afspraak. We verzoeken u om voor de 20 weken echo reeds voor 14 weken te bellen.

Wegblijftarief

Helaas komt het regelmatig voor dat een cliënt zonder tijdige afmelding niet op een afspraak komt. Hierdoor kunnen wij deze kostbare tijd niet inzetten voor een andere cliënt. CVONL berekent de kosten hiervan door aan de cliënt die wegblijft.

Bent u verhinderd voor een afspraak, dan dient u dat minimaal 24 uur van tevoren te melden. Als u te laat of niet afzegt, brengt CVONL een deel van de kosten bij u in rekening. De kosten van € 25 voor het niet verschijnen op, of te laat afzeggen van een afspraak, moet u zelf betalen en kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Bereikbaarheid: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00-13.00u

Hartelijk dank

Het bericht is verzonden. We nemen z.s.m. contact met u op.

Voor- en Achternaam (verplicht):

Telefoonnummer:

E-mailadres (verplicht):

Vraag of opmerking (verplicht):